BruceBe Köp Fotbollströjor Emery

Köp Fotbollströjor

Det var ett tvivelaktigt straff, men Kane fick det att räkna med en eftertraktad målning från platsen med bara fem minuter på klockan Andre Gray gjorde ett sent mål för Clarets - hans nionde match i sex preseasonspel - för att nivåer efter att Raul Navas hade rubriken La Real framför första halvlek Med Arsenal som spelade Manchester City i Göteborg, söndag, vilade Arsene Wenger de flesta av sina förstahandsval spelare men kunde fortfarande njuta av en bekväm seger Båda lagen heter starka startlinjeställningar för spelet på Ullevaal Stadium och det var en konkurrensfördel för en spännande första halvlek
Lamine Kone gjorde ett andra halvt mål för Sunderland för att hjälpa Premier League-sidan att dra 1-1 med Borussia Dortmund i ett förskott som var vänligt i Österrike Tottenham Hotspurs Premier League-preparat tog upp ett redskap som mål från Harry Kane, Erik Lamela, Dele Alli, Vincent Janssen och Shayon Harrison hjälpte dem till en eftertraktad 6-1 seger över Inter Milan i Oslo Alexis Sanchez och Aaron Köp Fotbollströjor Ramsey klädde inte på matchen efter att ha stött på träning den här säsongen men kommer sannolikt att matcha Man City, eftersom Wenger försöker få dem redo för Arsenals säsongöppnare mot Liverpool följande söndag
I en Premier League-La Liga-vänskapsmatch, vann Burnley 1-1 med Real Sociedad Spurs tog ledningen i fientliga omständigheter när Inter fullback Cristian Ansaldi ansågs ha fouled Kyle Walker inuti straffområdet, trots att han hade bollen i sin besittning vid den tiden Campbell öppnade poängen när han slängde in för att styra Mohamed Elneny s målbundna huvud i nätet i 33: e minuten, gjorde sedan det 5-0 med en hård strejk som gick in från undersidan av tvärstången Spurs gjorde ett antal förändringar i pausen och en av dessa, sommar signering Janssen, gjorde det bra att tävla Alli för Spurs tredje, innan Kane slog i hans andra av matchen på 57 minuter
Nuri Sahins skott från strax utanför straffområdet i 17: e minuten avböjdes i målet för att ge Thomas Tuchels sida Köp Fotbollströjor en tidig 1-0-ledning Nuri Sahin gjorde en sublim half-volley för att lägga Dortmund framåt, innan Sunderland kapitaliserades på en uppsättning Gunners ledde 1-0 i pausen och drog sedan bort med fyra mål på 10 minuter i början av andra halvlek när deras norska motståndare smulrade Tuchels lag slog Manchester United 4-1 för att sparka ut International Champions Cup innan de förlorade till Manchester City på straff sparkar sex dagar senare
Dortmund dominerade besittning i matchen, men Sunderland grävde in på försvaret för att hålla Bundesliga-klubben till ett mål och förlänga den femspelade oslagade körningen i förseelsen Inters engagemang för spelet avdunstades när andra halvåret gick framåt och Spurs började springa upp, med Janssen lägga en femtedel med en snygg finish i bottenvridningen när en-mot-en med Samir Handanovic Center-back Gabriel Paulista var tillbaka efter att ha missat lagets amerikanska turné med tonsillit och signalerar att han borde vara lämplig för Liverpool-spelet när Gunners klarar sig utan långvarig frånvarande Per Mertesacker

Tags: ,

Comments are closed.