MyDirect Δεν πρέπει ποτέ να κλείνετε μια.

τριμηνες ασφαλειες αυτοκινητου online φθηνες asfalistraΣχολή Οδηγών

Η οποία δίνει τη δυνατότητα συμπληρώνοντας τα στοιχεία του αυτοκινήτου και του οδηγού σε μία πολύ απλή φόρμα να βρίσκει τα φθηνότερα πακέτα ασφαλιστικών εταιρειών όπως οι Eurolife, Aig, Axa, Aigaion, INDEM, Υδρόγειος, International Life, Δύναμις, Ευρωπαϊκή Πίστη, Μινέττα, Ατλαντική Ένωση και Interamerican. If you adored this article and also you would like to get more info with regards to φθηνες τιμες ασφαλεια online (http://dramamedia.net/?Option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=648861) generously visit our own web site. Σε περίπτωση άσκησης του κλάδου 10 “Ασφάλιση αστικής ευθύνης από χερσαία αυτοκίνητα οχήματα” εκτός της ευθύνης του μεταφορέα, πληρεξούσιο διορισμού του ειδικού αντιπροσώπου φυσικού ή νομικού προσώπου με κατοικία ή έδρα την Ελλάδα, ο οποίος θα συλλέγει τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις από τα ασφαλιστήρια συμβόλαια που καλύπτουν τον κίνδυνο της αστικής ευθύνης θα διαθέτει επαρκείς εξουσίες για να αντιπροσωπεύει την επιχείρηση έναντι των προσώπων που υπέστησαν ζημίες και θα μπορούσαν να προβάλουν αξίωση αποζημίωσης συμπεριλαμβανομένης και της ικανοποίησης αυτών των αξιώσεων και για να την αντιπροσωπεύει ή, εφόσον απαιτείται, να φροντίζει για την αντιπροσώπευσή της ενώπιον των δικαστηρίων και των αρχών σχετικά με τις αξιώσεις αυτές.

Με την εμπειρία μας, την φυσική μας παρουσία κάθε στιγμή όταν μας χρειασθείτε, τα προϊόντα και το προσωπικό μας βρίσκονται δίπλα σας προκειμένου να βρούμε το κατάλληλο προϊόν, στην σωστή τιμή και να αντιμετωπίσουμε κάθε κίνδυνο που μπορεί να σας συμβεί, έτσι ώστε να μην επηρεαστεί η καθημερινότητά σας.

Nous offrons une flotte vehicle ultramoderne et des prix incroyables dans tous les types de véhicules, en incluant des véhicules luxueux, mini-fourgonnette, voitures familiales et automatiques, diesel et hybrides mais également des scooters et des vélos.

Σε ό, τι αφορά τη γενικότερη πορεία της αγοράς κατά το 2010, ο διευθύνων σύμβουλος προέβλεψε ότι θα είναι ίσως η πιο δύσκολη χρονιά των τελευταίων δεκαετιών, καθότι, όπως εξήγησε, η ελληνική οικονομία διανύει περίοδο αστάθειας και αυτό, προφανώς, συμπαρασύρει όλους τους κλάδους και τις δραστηριότητες.

Συνεργασία με τις μεγαλύτερες και φερεγγυότερες ασφαλιστικές εταιρείες της ευρωπαϊκής αγοράς με αποτέλεσμα τη μέγιστη εξασφάλιση του πελάτη, μετά από ολοκληρωμένες και ιδανικές προτάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη προστατεύοντας τον από κάθε κίνδυνο.

Δυνατότητα online πληρωμής ασφαλίστρων μέσω της νέας υπηρεσίας FASTPAY για εύκολη και γρήγορη πληρωμή, ενώ παράλληλα κάθε ασφαλισμένος που επιλέγει το συγκεκριμένο τρόπο εξόφλησης μπαίνει αυτόματα σε κλήρωση με μοναδικά δώρα (iPad ή iPhone) κάθε μήνα.

Ανάκληση συγκατάθεσης: Μπορεί να λάβει χώρα οποτεδήποτε, ωστόσο, κατά περίπτωση, ενδεχομένως να συνεπάγεται την διακοπή της ασφαλιστικής σύμβασης, καθώς δε θα νομιμοποιούμαστε πλέον να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σας και να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Tags: , ,

Comments are closed.